Hääkuvaus

Hääkuvaaja Tampereen ja pirkanmaan alueella

Kokenut hääkuvaaja palveluksessasi. Hääpäivän muistot on tärkeä saada taltioitu niin että, muisto tärkeimmästä päivästä säilyy pitkälle tulevaisuuteen. Vuosien kokemus takaa laadukaat kuvat teidänkin juhlistanne. Toimimme pääasiassa Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa tulemme myös kauemmaksi ikuistamaan häitänne. Saat meiltä kaiken käsitellyn materiaalin automaattisesti itsellesi ja kuvat toimitetaan sinulle haluamallasi tavalla ja saat meidän kauttamme tarvitsemasi painatuspalvelut. Tapaamme kaikki asiakkaat henkilökohtaisesti ennen juhlapäivää suunnitelupalaverin merkeissä. Pyydä meiltä tarjous ja suunnitellaan juuri teille sopiva kuvauspaketti.
Talvi häät

Häissä

Pääasiassa teemme lähes kaikki hääkuvaukset kahdella valokuvaajalla, jotta saamme varmuudella ikuistettua tärkeimmät hetket ja pienimmätkin yksityiskohdat. Huippuluokan kalusto ja vuosien kokemus takaavat korkean laadun ja persoonalliset kuvat hääpäivästänne.
Potretti kuvaus miljöössä - hääkuvaaja

Potretit miljöössä

Hääpäivän aikana pyrimme järjestämään vähintään kaksi erillistä potrettikuvausta. Juhlapaikalla annamme kaikille vieraille mahdollisuuden tulla kuvauttamaan itsensä hääparin kanssa.
hääkortti

Kuvakirjat ja kiitoskortit

Kirja koko hääpäivästä potrettikuvineen on paras tapa säilyttää muistot yksissä kansissa. Suunnittelemme päivästänne kirjan johon valitaan näyttävimmät kuvat päivän ajalta. Esitteleme mielellämme kirjoja joita olemme tehneet. Halutessasi suunnittelemme yksilölliset kiitoskortit ja hoidamme myös painatuksen. Sinulle ei jää kuin tehtäväksi postittaa valmiit kortit vieraillesi.

Hinnasto

Jokaiset häät ovat yksilöllinen tapahtuma ja yksilöllinen on myös hääbudjetti. Räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin ja sovimme kokonaiskustannuksen ennen häitä, jotta voi välttyä yllätyksiltä. Kokonaiskustannus kattaa kaiken muun, paitsi erikseen tilattavia kuvien kehityksiä.

Dokumentaarinen hääkuvaus

600-800 Kuvaa
Ei aikarajoitusta
Potretit Miljöössä
Kirkkokuvaus
Kuvaus juhlapaikalla
Digitaalinen kiitoskortti
Kuvien jälkikäsittely

Alkaen 850€

Normaali Hääkuvaus

500-600 Kuvaa
Kuvausaika 8h
Potretit Miljöössä
Kirkkokuvaus
Kuvaus juhlapaikalla
Digitaalinen kiitoskortti
Kuvien jälkikäsittely

Alkaen 750€

Kirkko + Potrettikuvaus

100-150 Kuvaa
Kuvausaika n.1.5h
Kirkkokuvaus
Potretit Miljöössä
Digitaalinen kiitoskortti
Kuvien jälkikäsittely

Alkaen 180€

Hinta sisältää ALV. 24%