Valokuvauspalvelut

Valokuvauspalvelut pirkanmaalla

Eriliaiset valokuvauspalvelut ovat meille ykkösasia. Teemme vuosittain hyvinkin erilaisia kuvaustoimeksiantoja, kuten valmistujais-, kaste-, rippi tai vaikkapa kaverikuvauksia. Suurin osa on niin sanottuja miljöökuvaksia ja usein katsommekin parhaan paikan asiakkaan kanssa yhdessä.

Lapsi- ja perhekuvaukset

Kutsu meidät kuvaamaan läheisiäsi. Haluatko ehkä jotain muuta kuin perinteisiä studiokuvia. Siksi toimimme pääosin miljöössä tai tulemme halutessanne kotiinne ja luomme studio-olosuhteet paikanpäälle. Jokainen kuvaustilanne on erilainen ja niin on myös lopputulos.

Valmistujaiskuvaukset

Teemme tottakai myös vuosittain suuren määrän valmitujaiskuvauksia. Toukokuun loppupuolen ajat on syytä varata hyvissä ajoin, koska kalenterimme täytyy usein jo hyvissä ajoin. Emme pääsäätöisesti ota perinteisiä studiokuvia, vaan mieluummin kuvaamme asiakkaat miljöössä ja suunnittelemme samalla uniikin kiitoskortin.

Asuntokuvaus

Tarjoamme kuvauspalveluja myös kiinteistövälittäjille ja asuntoaan itse myyville henkilöille . Näyttävillä kuvilla houkutellaan ostajaehdokkaita tutustumaan kohteisiin tarkemmin ja olemmekin huomanneet kokemuksesta että hyvillä kuvilla saadaan lyhennettyä tiettyjen asuntojen myyntiaikoja huomattavasti

Lapsi- ja perhekuvaukset

45 min kuvaus
Kuvien jälkikäsittely

Hinnat alkaen 90 €

Hinnat sis. ALV 24%

Valmistujais- ja Rippikuvaukset

45 min kuvaus
Kuvien jälkikäsittely

Hinnat alkaen 90 €

Kohdekuvaus

1.5 H kuvaus
Kuvien jälkikäsittely

Hinnat alkaen 115€