Yrityksille

Tarjoamme yrityksille monenlaisia palveluja. Tavoitteena on palvella kaikissa tietotekniikkaan ja valokuvaukseen liittyvissä asioissa niin että, saat meiltä kaikki palvelut jotka tarvitset.

Kuvauspalvelut yrityksille

On kyse sitten toimitilojen valokuvaamisesta tai tuotekuvauksista, hoidamme kaiken aiheeseen liittyvän edukkaasti ja tehokkaasti. Välineemme ovat tietty huippulaatua ja saat myös käyttöösi vuosikymmenen kokemuksen kuvankäsittelystä, silloin kun sitä tarvitset.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme auttaa

WebDesign

Suunnittelemme ja totetutamme verkkosivustoja. Saat kauttamme kaiken tarvitsemasi kuten palvelintilan, nettisivut, verkko-osoitteen ja toimitilojen sekä esimerkiksi tuotteiden valokuvauksen samaan pakettiin.'

Pyydä kilpailukykinen tarjous omien tarpeidesi pohjalta.

Tapahtumakuvaukset

Tapahtumia olemme taltioineet laidasta laitaan. Ikuistamme esimerkiksi musiikkitapahtumia, yritysten markkinointi tapahtumia tai tulemme vaikkapa taltiomaan henkilöstön virkistyspäivää.

Yritys- ja kohdekuvaukset

Teemme personoituja yrityksien henkilökuvauksia ja vaikkapa toimitilakuvauksia. Hoidamme myös ammattitaidolla tarvitsemasi markkinointimateriaalin kuvituksen.

HTML5 ja CSS

WordPress ja SEO

Teemme myös verkkosivuja WordPressiä käyttäen ja pystymme tarjoamaan alustaa johon asiakas voi itse päivittää haluamaansa sisältö, eikä näin ollen ole täysin riippuvainen ylläpitäjästä

SEO eli Search Engine Optimization kuuluu myös automaattisesti palveluihimme. Optimoimme siis sivustosi näkymään hakukoneissa mahdollisimman tehokkaasti ja autamme tottakai myös verkkomarkkinoinnin kehittämisessä.

Kuvapalvelu Epics

Eeppisen hyviä kuvia