Verkkopalvelut

Palvelua pienyrityksille

Tarjoamme täydenpalvelun verkkoratkaisuja pienyrityksille. Olemme verkkotunnus palveluntarjoaja, jolta löytyy valikoimasta webhosting-tilaa asiakkaiden käyttöön, kuten myös sähköposti- ja suunniteluratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Verkkotunnus

Domainit ja siihen liityvät palvelut

Palvelintila

Paikan jossa sivusto asuu

Sähköpostiosoitteet

Sähköpostilaatikot ja palvelut

Sivustopalvelut

Suunnitelut ja toteutukset

Verkkotunnukset

Kauttamme saat käyttöösi viestintäviraston myöntämät, luotettavat .Fi-verkkotunnukset. Toimimme palveluntarjoajana, joten käytössämme on kaikki viestintäviraston palvelut. Tietysti valikoimastamme löytyy myös muut suositut osoitteet kuten .Com, .Org tai .Net. Verkkotunnus on tarpeellinen jokaista verkkosivustoa varten. Sen avulla yrityksesi löydetään ja tunnistetaan verkossa. Sinun ei tarvitse tehdä oman tunnuksesi eteen muutakuin ottaa yhteyttä, niin me hoidamme loput. Teemme myös verkkotunnusten palvelin ohjausta yrityksesi omille nimipalvelimille.

Palvelintila

Jokainen verkkosivusto tarvitsee palvelintilan, jonne sivuston tiedostot on sijoitettu. Meiltä löytyy tilaa, eikä se lopu kesken. Nopeat palvelimet ja lyhyet latausajat ovat tietty osa tätä kokonaisuutta. Tarjoamme palvelintilaa edullisesti ja juuri sen verran kuin todella tarvitset.

Sähköposti

Saat meiltä sähköpostipalvelut, palvelintilaa postilaatikoille ja tietysti kustomoidut osoitteet. Tarvittaessa hoidamme myös Gmail-käyttöympäristöt yrityksellesi niin että, voit käyttää Googlen tarjoamaa postipalvelua oman yrityksesi verkko-osoitteilla. (kuten matti@meikalainen.fi

Sivustot

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustoja Html5, Php, Css tai vaikkapa WordPress standardeilla. Pyydä tarjous ja katsotaan yhdessä miten voimme palvella.

Verkkotunnus uudistus

Verkkotunnushanke_logo_smallViestintävirasto muuttaa vuonna 2016 domain käytäntöjä. Uudistukset saattavat aiheuttaa monelle harmaita hiuksia. Käytännössä tämä saattaa tarkoittaa, että et pysty enään huolehtimaan itse omista verkko-osoitteistasi tai byrokratiaan tutustuminen tuntuu työläältä. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi palvelut joita uudistus edellyttää domainien haltioilta. Voimme auttaa tarvitsetpa sitten vain luotettavan palveluntarjoajan huoletimaan vain domainien ohjauksesta palvelimellesi tai haluat palveluntarjoajan joka huolehtii kaikista sinun ja yrityksesi verkkoasioista henkilökohtaisella otteella. 

Lue lisää uudistuksesta

Hinnasto alkaen

Verkkotunnuksen hakeminen -  40 €
Verkkotunnuksen siirto - 50€
Yhteystietojen päivittäminen - 0€
Verkkotunnuksen uusiminen - 20€
Kotisivujen ylläpito, webhosting - 40€/vuosi

Hintoihin lisätään alv 24%

Kokonaisratkaisut alkaen

Verkkotunnus + WordPress 400 €
WordPress-sivusto 300€
Html5 kokonaisuudet - 600€

Verkkokaupat 890€

 

Hintoihin lisätään alv 24%

Tietopaketti – Faktat Fiksusti

Ota tästä haltuun lyhyt oppimäärä kotimaisista .Fi verkko-osoitteista

Kuka voi hakea fi-verkkotunnusta?

Yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Hakemiseen voi myös valtuuttaa asiamiehen.

Millainen fi-verkkotunnus voi olla?

 - Pituus voi olla 2-63 merkkiä.

–Sallittuja merkkejä ovat kirjaimet a–ö, numerot 0–9 ja väliviiva (-) sekä suomessa puhuttavan saamen kielen merkit.

– Väliviiva ei saa olla verkkotunnuksen ensimmäinen, eikä viimeinen merkki.

– Kolmas ja neljäs merkki eivät saa molemmat olla väliviivoja.

– Verkkotunnus ei saa perustua toisen suojattuun nimeen tai tavaramerkkiin. Rekisterit voi tarkistaa täältä: https://domain.fi/info/index/hakeminen/mitavoihakea/lainkukaisuudenvar mistaminen.html.

Fi-verkkotunnuksen uusiminen

Fi-verkkotunnus on voimassa 1, 3 tai 5 vuotta. Uusimme sen puolestasi.
Saat Viestintävirastolta hyvissä ajoin muistutuksen uusimisesta ilmoittamiisi yhteystietoihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse reagoida siihen, koska uusiminen kuuluu sopimukseesi meidän kanssamme.

Verkkotunnuksen haltijan siirto

Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi toisen henkilön tai organisaation haltuun, ota yhteyttä meihin osoitteella terhomakela@gmail.com tai puhelimitse numeroon 044-534 9005.
Hoidamme siirron puolestasi.

Fi-verkkotunnuksen irtisanominen

Voit irtisanoa verkkotunnuksesi myös ennen voimassaoloajan umpeutumista. Verkkotunnuksen voi irtisanoa vain sen haltija, joten sinun on tehtävä se itse Viestintäviraston verkkosivuilla: https://domain.fi/info/index/yllapito/irtisanominen.html
Verkkotunnuksen irtisanominen on maksutonta.

Yhteistyössä